sSNAKESs : Reptile Forum

Go Back   sSNAKESs : Reptile Forum > Community Forums > General Discussion


Closed Thread
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-01-04, 01:44 PM   #1 (permalink)
Join Date: Feb-2002
Location: Ottawa
Age: 35
Posts: 2,567
Send a message via MSN to Dom
sSnakeSs web page loading problem ???

Just wondering if anyone can help me ..

I just got a new comp and cant load the ssnakess web page.. I can view any page on the web but i just won`t let me open that specific page ?? Only way I can get on it is from a different computer ???

Any suggestion??

Any configurations I need to check or change tx to all .. I want to upload some of my pics lol

1.3 Coastals 6.6 Jungles
3.4 West Papuan 1.0 Bred'ls
1.1 Yellow condas 0.1 Sebea

**looking for female Bredl's python**
Dom is offline  
Login to remove ads
Old 03-01-04, 02:01 PM   #2 (permalink)
Join Date: Jan-2003
Posts: 1,470
On the browser itself, go to Tools, and select 'Options.' In there choose the 'connections' tab. There will be a button on the bottom labelled 'LAN Settings.' Open that up, and unclick 'Automatically Detect Settings.'
tHeGiNo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 08:46 PM.

Powered by vBulletin®
©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2002-13, Hobby Solutions Inc.


SEO by vBSEO 3.1.0