border
sSNAKESs : Reptile Forum
 

Go Back   sSNAKESs : Reptile Forum > Community Forums > General Discussion

Notices

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-27-04, 01:33 PM   #1 (permalink)
Member
 
Join Date: Oct-2003
Location: Oshawa Ontario Canada
Age: 30
Posts: 527
Send a message via MSN to Darren179
ssnakess.com users help me

well ever since the site went down I have been unable to acsess the site from my computer. ive tried everything including reformating my harddrive.... I am on my moms computer so any asap advice would be great.
__________________
if there was a beggining of time. What was before it?
Darren179 is offline  
Login to remove ads
Old 01-27-04, 01:49 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr-2003
Location: Toronto, Ontario
Age: 30
Posts: 5,325
Send a message via ICQ to Bartman
what kidna internet do you have?
Id suggest unpluging it for like 5 mins
You can also try deleting your cookies, is it only ssnakess you cant get onto or the internet in general?? If its just ssnakess maybe deleting your cookies will make it forget ssnakess and you'll be able tog et back on. Go to tools, options and delete cookies
__________________
Adam
Bartman is offline  
Old 01-27-04, 01:54 PM   #3 (permalink)
Member
 
Join Date: Oct-2003
Location: Oshawa Ontario Canada
Age: 30
Posts: 527
Send a message via MSN to Darren179
deleted cookies, deleted everything I even reformatted my whole computer nothing works the site still doesnt load up IM GOING INSANE!
__________________
if there was a beggining of time. What was before it?
Darren179 is offline  
Old 01-27-04, 01:58 PM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep-2003
Location: Fort McMurray, AB
Age: 44
Posts: 1,285
you reformated your harddrive because you couldnt access this site??? hehe maybe if you could be a little more specific with your problem we might be able to help
Derrick is offline  
Old 01-27-04, 02:05 PM   #5 (permalink)
Member
 
Join Date: Oct-2003
Location: Oshawa Ontario Canada
Age: 30
Posts: 527
Send a message via MSN to Darren179
thats exactly why I did it. everyone else I know can get on the site. I tried reformatting and I still cant acsess the site everyother computer in the house can but I they are very slow and a pain in the ***. so I tried everything humanly possible but I still cant get on ssnakess.com from my computer...
__________________
if there was a beggining of time. What was before it?
Darren179 is offline  
Login to remove ads
Old 01-27-04, 02:09 PM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep-2003
Location: Fort McMurray, AB
Age: 44
Posts: 1,285
can you get any other internet site?

what does your browser say?
Derrick is offline  
Old 01-27-04, 02:10 PM   #7 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr-2003
Location: Toronto, Ontario
Age: 30
Posts: 5,325
Send a message via ICQ to Bartman
first off i must say if you remformatted your hard drive your are officially obsessed with ssnakess (so am i!!)
second id say its time for a new computer haha
__________________
Adam
Bartman is offline  
Old 01-27-04, 02:20 PM   #8 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep-2003
Location: Fort McMurray, AB
Age: 44
Posts: 1,285
lol Bart it's rarely the computers fault.

So when you say you reformated I'm assuming you reinstalled windows as well. Also are you on a home network. Maybe your mom block ssnakess.com so you would leave your room
Derrick is offline  
Old 01-27-04, 02:32 PM   #9 (permalink)
Member
 
Join Date: Oct-2003
Location: Oshawa Ontario Canada
Age: 30
Posts: 527
Send a message via MSN to Darren179
I had to show my mom how to print off documents... she wont be doing any blocking... second yes everyother website works... thirdly one of every 240 attemps (roughly) the page comes up but it lags out when u click on a link ... this really sucks guys
__________________
if there was a beggining of time. What was before it?
Darren179 is offline  
Old 01-27-04, 02:54 PM   #10 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr-2003
Location: Toronto, Ontario
Age: 30
Posts: 5,325
Send a message via ICQ to Bartman
did you try unplugging it for like 5 mins...i didnt that when my internet wasnt working and it was fine after...dun knwo why but sometimes it helps
__________________
Adam
Bartman is offline  
Login to remove ads
Old 01-27-04, 03:19 PM   #11 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep-2003
Location: Fort McMurray, AB
Age: 44
Posts: 1,285
hehe couldnt resist the jab. have you tried using a different browser? try this its free and good http://www.mozilla.org/products/firebird/
Derrick is offline  
Old 01-27-04, 03:40 PM   #12 (permalink)
Member
 
Join Date: Oct-2003
Location: Oshawa Ontario Canada
Age: 30
Posts: 527
Send a message via MSN to Darren179
yup tried it.
__________________
if there was a beggining of time. What was before it?
Darren179 is offline  
Old 01-27-04, 04:09 PM   #13 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep-2003
Location: Fort McMurray, AB
Age: 44
Posts: 1,285
ok try this
1) go here http://network-tools.com/ your ip automaticly comes up in the box. click submit
2) once its done its thing scroll down to where it says
"Domain servers in listed order:"
there should be at least 2. it should look something like this
NS1SO.CG.SHAWCABLE.NET 24.64.63.195
but different
3) copy the IP of the first one
4)co start>control panel>network connections>Local Area Connection>properties
5)switch from obtain dns automaticly to use the following DNS. paste in the ip you coppied then ok. if that didnt help try pasting the other dns IPs if none of them helped put it back to obtain DNS automaticly
Derrick is offline  
Old 01-27-04, 06:41 PM   #14 (permalink)
Member
 
Join Date: Jul-2003
Posts: 290
Send a message via MSN to liltattyprinces
I had a similar problem accessing the site for the past 2 days but tonight i tried it, and it seems to be working fine for me now...whew...I was getting panicked buy not being able to come here...lol.. I also know a couple other ppl where having probs as well logging onto here.
Laura-Lee L
liltattyprinces is offline  
Old 01-27-04, 06:48 PM   #15 (permalink)
Member
 
Siretsap's Avatar
 
Join Date: Jan-2003
Location: Montreal, Canada
Age: 37
Posts: 1,177
I am assuming you are behind a router or switch if you said you ahve more than one computer at your home...
What is the model of your router or switch? Try a firmware update on it.

Also Derrick, if he does do this and is behind a router, it will not work, he would need to be directly connected to the modem in order for the configure manually to work since his router prob determins it automatically.
Siretsap is offline  
Login to remove ads
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -6. The time now is 03:27 AM.

Powered by vBulletin®
©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2002-17, Hobby Solutions Inc.

right

SEO by vBSEO 3.1.0