border
sSNAKESs : Reptile Forum
 

Go Back   sSNAKESs : Reptile Forum > Community Forums > General Discussion

Notices

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-19-03, 02:53 PM   #1 (permalink)
Zoe
Member
 
Zoe's Avatar
 
Join Date: Mar-2002
Location: Ottawa
Age: 31
Posts: 3,288
Send a message via MSN to Zoe
Angry #&%@&!*@

Okay, where to start...
Well, I had my site up before but all of a sudden it started loading funny... like it would keep trying to load a certain page over and over again.
Eventually, I remade the site (same format, but from scratch) and the SAME problem is there! I figured out that the problem is in the frames (I'm so smart... hah) because each of the pages individually work, and it keeps trying to load the page that is in the left frame (even though its already loaded).
So now I'm at a loss. I've remade the frame code several times and the problem still exists. I've also taken a code directly from a functioning and the whole thing went haywire. When I tried these codes in geocities, they worked fine.
Anyway, I was wondering if anyone had encountered this before or perhaps knew how to avoid the problem?

My site is www.zoestevens.com if you want to check it out, by the way. It doesn't work, but you'll see how it keeps loading over and over and over....

Anyway, I'd very much appreciate any help given and would be forever in debt to anyone who knew how to fix this frustrating problem.

Thank you
Zoe
Zoe is offline  
Login to remove ads
Old 12-19-03, 03:03 PM   #2 (permalink)
Member
 
SerpentLust's Avatar
 
Join Date: May-2003
Location: Vancouver Island
Age: 33
Posts: 1,799
Country:
Send a message via Skype™ to SerpentLust
I'll e-mail you the way I do frames, it might help...this site won't let me post the coding.

Jenn
__________________
"A rattlesnake that doesn't bite teaches you nothing."
SerpentLust is offline  
Old 12-19-03, 03:08 PM   #3 (permalink)
Member
 
C.m.pyrrhus's Avatar
 
Join Date: Nov-2003
Location: Arizona
Age: 40
Posts: 602
Well..it looks good. I thought it was gonna work for me, then did what you said it would do. It just went a bit wacky trying to load the pages after they had been. I do not know what to tell ya other than it at least looks good....

My web site is just written using HTML with an editor, so I am not a brainiac when it comes to glitches like that. It does most the work for me and works fine. Sorry for the problems.
__________________
Beau Medlar

Rattlesnakes of Arizona
C.m.pyrrhus is offline  
Old 12-19-03, 03:12 PM   #4 (permalink)
Member
 
SerpentLust's Avatar
 
Join Date: May-2003
Location: Vancouver Island
Age: 33
Posts: 1,799
Country:
Send a message via Skype™ to SerpentLust
Zoe, maybe you should try doing it in Microsoft Frontpage, and then just checking out the Frames Code.

Jenn
__________________
"A rattlesnake that doesn't bite teaches you nothing."
SerpentLust is offline  
Old 12-19-03, 04:21 PM   #5 (permalink)
Member
 
Lisa's Avatar
 
Join Date: Jun-2002
Location: Trenton
Posts: 6,075
Send a message via ICQ to Lisa Send a message via MSN to Lisa Send a message via Yahoo to Lisa
yuck frontpage

zoe email me your main page (the one that loads your other frames)
__________________
Neo-Slither (Snake fanatic mailing list) http://<br /> http://groups.yahoo.c...p/Neo-Slither/

May you live in interesting times.
Lisa is offline  
Login to remove ads
Old 12-19-03, 11:06 PM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep-2003
Location: Fort McMurray, AB
Age: 44
Posts: 1,285
lol I PMed you ages ago about that. the first page looks cool
Derrick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -6. The time now is 05:13 PM.

Powered by vBulletin®
©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2002-17, Hobby Solutions Inc.

right

SEO by vBSEO 3.1.0